{test_event_code: TEST33639}
Kepeksiz Ata Karabuğday Unu - 1 Kg
Kepeksiz Ata Karabuğday Unu - 1 Kg

Kepeksiz Çiğ Karabuğday Unu - 1 Kg

Fiyat : ₺65,99(KDV Dahil)

   

Karabuğday Unu, çiğ karabuğdayların taş değirmende öğütülmesi ile elde edilmektedir. Orijinal adı “Greçka” olan karabuğday, kuzukulağıgiller familyasından olup, aslında bir buğday türü değildir.  

Zengin potasyum, magnezyum, demir ve fosfat içerir. Böylelikle; yüksek tansiyon ve kalp rahatsızlıklarına oldukça iyi gelmektedir. Ayrıca kilo vermeye yardımcı olan karabuğday, yüksek bitkisel protein içerir. Düşük glisemik indeksli olup, insülin direnci ve diyabeti olan bireyler tüketebilir.

** Çiğ Karabuğdaydan elde edilmiştir. **

Özenle seçilen karabuğday tanelerinin, taş değirmenlerde öğütülmesi ile elde edilmektedir. İçerisinde hiçbir katkı ya da korucu madde yer almamaktadır.

 

Karabuğday Unu, çiğ karabuğdayların taş değirmende öğütülmesi ile elde edilmektedir. Orijinal adı “Greçka” olan karabuğday, kuzukulağıgiller familyasından olup, aslında bir buğday türü değildir.  

Zengin potasyum, magnezyum, demir ve fosfat içerir. Böylelikle; yüksek tansiyon ve kalp rahatsızlıklarına oldukça iyi gelmektedir. Ayrıca kilo vermeye yardımcı olan karabuğday, yüksek bitkisel protein içerir. Düşük glisemik indeksli olup, insülin direnci ve diyabeti olan bireyler tüketebilir.

** Çiğ Karabuğdaydan elde edilmiştir. **

 

 

100 gr Karabuğday Unu Besin Değerleri

Kalori(kcal): 335

Karbonhidrat(gr): 70.6

Lif(gr): 10

Protein(gr): 12.6

Yağ(gr): 3.1

Kolesterol(mg): 0

Potasyum(mg): 577

Kalsiyum(mg):  41

Demir(mg): 4.1

Nasıl Kullanalım?

  • Kendine has aromasıyla leziz ve sağlıklı ekmekler yapabilirsiniz
  • Kahvaltılık krep, kek, poğaça gibi hamur işlerinde tercih edilebilir
  • Tariflerinizin besin değerini ve lezzetini artırmak için Special serimizdeki İnofit Rüşeym, İnofit Kaya tuzu ve İnofit Tahıl Topping kullanabilirsiniz

İçindekiler: Çiğ Karabuğday Unu

Alerjen Etkisi: Eser miktarda glüten içerebilir.

İnofit tarafından sizlerin beğenisine sunulan unlarımız, yaygın üretim şekli olan makinelerde değil, taş değirmenlerde üretilmektedir. Bu sayede doğallığını ve besin değerini korur.